Bedrijvenestafette

Atletiekvereniging Texel houdt maandag 15 juni op de atletiekbaan de Bedrijvenestafette. Het hardloopevenement begint om 18.30 uur en duurt ongeveer tot 20.30 uur.

Ieder bedrijfsteam bestaat uit vier personen die in estafettevorm elk 800 meter hardlopen (twee rondjes atletiekbaan). Zo'n afstand is voor iedereen goed te doen, zelfs met weinig of geen voorbereiding. Het is ook mogelijk als duo mee te doen: twee personen lopen elk 800 meter. Deelname is mogelijk voor bedrijven, maar ook scholieren, families en verenigingen zijn welkom.

Bij voldoende belangstelling kan er op maandag 8 juni 2015 er een speciale 800 m-training gehouden. Aanmelden via pietbakelaar44@outlook.com. De aangemelde deelnemers krijgen kort van te voren bericht of de training doorgaat en over plek en tijdstip. In verband met de nodige voorbereidingen ontvangt de organisatie de aanmeldingen bij voorkeur spoedig, doch graag uiterlijk circa een week van tevoren, dus rond 8 juni aanstaande.

Het motto is: Sporten is gezond. 'Bewegen is goed voor een mens. Samen sporten, samen een prestatie neerzetten, is goed voor de teamgeest, en goed voor het lijf en leden. Gezonde werknemers zijn waardevol voor het bedrijf of organisatie.'' De opbrengst van het evenement komt ten goede aan de Atletiekvereniging.