Sander Legierse en Eddy Witte in actie om een doelpoging van MOC onschadelijk te maken. Foto: Sportvereniging De Koog

De Koog deelt punten in Midwoud

SV De Koog heeft de uitwedstrijd tegen MOC uit Midwoud gelijkgespeeld. Het team uit de badplaats verspeelde een riante 0-3 voorsprong.

Binnen twintig minuten kwam De Koog op 3-0 voorsprong. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Alex daalder die een diepte pass op waarde schatte: 1-0. Het tweede doelpunt kwam in de 13e minuut voort uit een 'één keer raken' combinatie, opgezet in het eigen zestienmetergebied. Jesse Blaauboer mocht vervolgens afdrukken: De derde treffer werd in de 17e minuut gemaakt, op het scorebord gezet door Alex Daalder. Nog voor rust kwam MOC terug tot 3-2. Een vrije trap net buiten het strafschopgebied werd in de korte hoek gemikt: 3-1. Op slag van rust kon een MOC aanvaller een voorzet vrij aannemen en afdrukken in het zestienmetergebied: 3-2. Na de rust ging De Koog met drie verdedigers en een extra middenvelder spelen. MOC kwm in de 85e minuut op gelijke hoogte, 3-3. Dit was ook de eindstand. Zondag om 14.00 uur speelt De Koog zijn laatste wedstrijd thuis tegen Duinrand.