Verlies junioren ZDH van WSV

Juniorenelftal ZDH A1 heeft geen vervolg kunnen geven aan de ongeslagen reeks van drie wedstrijden. In eigen huis verloor het team van WSV A2, dat twee weken eerder door toedoen van ZDH kampioen werd. Toen wisten de jonge Hoornders te winnen van De Foresters, de nummer 2 op de ranglijst en bleek de club uit Wormer niet meer te achterhalen. Vandaag bleek het verschil tussen de kampioen en de middenmoter eigenlijk niet zo groot en wisten de gasten pas in de laatste tien minuten de wedstrijd te beslissen: 0-4. Zo'n tien minuten later dan gepland startte de wedstrijd. ZDH kon goed meekomen in het veldspel van de kampioen en had zelfs een licht veldoverwicht. Grote kansen bleven echter uit voor de thuisploeg. De gasten kregen een aantal zeer goede kansen, maar keeper Jacky Kooij bleek in bloedvorm en hield zijn team lang op de been. Toch moest ZDH capituleren.