Eerste expositie in de Peperhof Oosterend

Stichting Peperhof opent op dinsdag 21 april om 13.30 uur de eerste tentoonstelling in de expositieruimte aan de Peperstraat in Oosterend.

Deze expositie die loopt tot en met 16 mei en heeft als thema 'Aan Noordzeestrand en Waddenkant'. De Peperhof is geopend op dinsdag tot en met zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur.


Vrouwen van nu

Vrouwen van Nu, afdeling Texel, houdt woensdag 22 april om 19.30 uur een bijeenkomst in de Buureton. De leden laten zich verrassen door de dames van het 'eendagsbestuur'. Wij weten niet wat er op het programma staat, maar we hebben er alle vertrouwen in dat het een geweldige avond zal worden', meldt het bestuur. Dat hoopt alle leden te begroeten, temeer omdat dit de laatste bijeenkomst is voor de zomerstop. Ook niet-leden zijn uitgenodigd om deze avond bij te wonen, de kosten voor niet-leden zijn €2,50.


FNV Vrouwen

FNV Vrouwen sluit dit seizoen af met een bezoek aan de brandweerkazerne bij de Zandkoog. Ze krijgen een rondleiding en worden bijgepraat onder genot van een kop koffie. Dinsdag 28 april verzamelen de vrouwen om 14.00 uur bij de kazerne. Wie vervoerd wil worden kan contact opnemen met het bestuur.


Op stap met

de Zonnebloem

De Texelse afdeling van de Zonnebloem heeft in juni en juli twee leuke uitstapjes gepland staan voor mensen met een lichamelijke beperking.

Op dinsdag 9 juni wordt er een bezoek gebracht aan landgoed /dierenpark Hoenderdaell in Anna Paulowna. Om 08.15 uur staat de bus bij Kaczor in Den Burg gereed voor vertrek met de boot van 9.00 uur. U bent met de boot van 16.30 uur weer terug. De kosten voor deze dag bedragen €10,- pp., inclusief een lunch. Opgeven bij Ria Bosken tel: 315848 of bij Anouschka Slikker tel: 06 57555110. Een ander uitje is het Dansfestival in Schagen op woensdag 8 juli. Vertrek met de boot van 12.00 uur, kosten €15,- pp. Dit is inclusief een lunch en een kopje koffie in Schagen.