Wat ik zeggen wou

Geloofwaardigheid


Op de directe, oportunistische aanval van TB op de heer Kingma, bij monde van de heer Standaart zijn meerdere gezegdes en zelfs spreekwoorden van toepassing: bijbelse en wereldse. Wat dacht U van 'de eerste steen werpen' en 'boter op het hoofd'.

Rien Mast,

Den Burg.        


Zijbelader

De gemeente heeft een nieuwe vuilniswagen in bedrijf genomen. Er wordt daarmee geld bespaard en vergrijzing van het ophaalteam bestreden. Mooie woorden; het betekent dus in feite dat er twee arbeidsplaatsen voor jonge mensen vervallen. Sociaal beleid van de gemeente?

Robbert van den Bent, huisarts

Kleuren voor

volwassenen

Daan van Loenhout geeft op woensdag 15april twee gratis workshops 'Kleuren voor volwassenen' in Galerie de Hollebol, Parkstraat 42.

Zelf maakt Daan zijn ontwerpen voor muurschilderingen, licht-objecten, en illustraties het liefst met kleurpotloden. Ook gaan zijn kleurpotloden mee in de koffer als hij op reis is. Door de juiste manier van vasthouden van het potlood, het mengen van kleuren en de keuze voor de meest geschikte materialen kan het werken met kleurpotloden nog plezieriger worden. Daan geeft tal van tips en laat de deelnemers oefeningen doen in kleurverlopen, structuren en kleuren mengen.

Opgeven kan via iinfo@daanvanloenhout.nl. Per workshop van één uur is er plaats voor maximaal 10 deelnemers. Galerie de Hollebol, Parkstraat 42. Om 14.00 en 16.00