Afbeelding
Foto: Job Schepers

Demonstratie nieuw hoortoestel

Hoorzorg Bakker geeft samen met Veenhuis medical Audio en demonstratiedag, geheel gewijd aan het nieuwste hoortoestel de Widex Dream 440. Deze bijeenkomst zal op 17 april vanaf 14.00 uur plaatsvinden in Hotel Den Burg aan de Emmalaan.

'De Widex Dream kan meer geluiden verwerken dan andere hoortoestellen, wat betekent dat u meer details vanuit de omgeving waarneemt zelfs in een rumoerige omgeving zoals een feest of een bioscoop en dat zo natuur getrouw mogelijk. Met dit toestel kunt u gesprekken weer volgen ook in een rumoerige omgeving', vertelt Erik Bakker van Hoorzorg Bakker. De Widex Dream 440 is het meest uitgebreide toestel van de Dream-serie speciaal voor diegene die zeer hoge eisen stelt aan spraakverstaan in rumoer en comfort. Zelfs in gecompliceerde luistersituaties. Enkele voordelen van het toestel: comfort bij plotselinge geluiden; natuurlijke focus op de stem (zowel van voren als van achter); benadrukken van de dominante stem in een menigte; Verbeterde identificatie en opheffen van terugkoppeling (piepen) en bovendien een uitstekende weergave tijdens telefoneren en luisteren naar muziek of tv. 'Velen dromen al jaren van een hoortoestel waarmee spraakverstaan ook in rumoer mogelijk is. Met de Dream 440 kan deze droom werkelijkheid worden', vertelt Bakker. Op deze demodag is het demonstratiehoofd uitgerust met de Widex Dream 440 en kan men middels een draadloos koptelefoonsysteem ervaren wat het hoortoestel doet. De dag bestaat uit drie demonstratiesessies te beginnen om 14.00 uur, daarna om 16.00 uur en de laatste om 19.30 uur.

Om een goede verdeling te krijgen en mensen niet teleur te hoeven stellen is aanmelden vooraf wenselijk. Dit dat kan via telefoonnummer 06-5759 0000 of 0223- 769 073.


Puppytraining

Bij hsv DOS start op zondag 26 april om 10.45 uur een nieuwe puppy-groep om 10.45 uur. De Trainingen worden gehouden bij het trainingsveld van hsv DOS, Pontweg 89 bij Den Burg. Aanmelding kan via pup@dostexel.nl of tel. 06-3310 2306.