Cinema Texel presenteert maandag 13 april een eenmalige voorstelling.
Cinema Texel presenteert maandag 13 april een eenmalige voorstelling. Foto: Filmfoto

Eenmalige voorstelling bij Cinema Texel

Cinema Texel presenteert maandag 13 april een eenmalige voorstelling van Sergio Herman, Fucking perfect. De documentaire gaat over de drie Michelinsterren kok die in het jaar van zijn ommekeer gevolgd werd. Het is een onthullend verhaal over perfectionisme, ambitie en offers. De avond begint om 20.00 uur met een hapje gevolgd door de documentaire. Een kaartje kost tien euro per persoon.

Al 25 jaar lang streeft 3-sterren-Michelin kok Sergio Herman dag in dag uit naar perfectie. Op het hoogtepunt van zijn carrière besluit hij, om zijn dromen te kunnen verwezenlijken, zijn beroemde 3 sterrenrestaurant Oud Sluis te sluiten.
Sergio Herman, Fucking Perfect is een eerlijk en intiem portret van de strijd van een man die voor een grote verandering staat.
De existentiële vragen en twijfels waar hij voor staat zijn voor iedereen herkenbaar in ons eigen leven. Een onthullend verhaal over perfectionisme, ambitie en offers.

De regie van de documentaire is gedaan door Willemiek Kluijfhout, de cast bestaat uit Sergio Herman en Ellemieke Herman-Vermolen.