Aankomende maandag word de première van Bloed, Zweet en Tranen in 130 bioscopen vertoond.
Aankomende maandag word de première van Bloed, Zweet en Tranen in 130 bioscopen vertoond. Foto: Filmfoto

Bloed Zweet en Tranen bij Cinema Texel

Cinema Texel presenteert komende week weer drie nieuwe films. Zo word de première van Bloed, zweet en tranen in totaal 130 bioscopen vertoond. Kunnen de auto en actiefilms liefhebbers vanaf woensdag naar Fast en de Furious 7 en draait er voor de kinderen de animatiefilm Home in 3D.

Bloed, Zweet en Tranen is een oprecht, emotioneel en humoristisch verhaal over het bewogen leven van André Hazes. In de film worden de drie belangrijkste fases uit zijn leven verteld; zijn rauwe jeugd en de ontdekking door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren '60, zijn doorbraak in de jaren '80 en zijn moeizame laatste maanden in 2004.
In het zevende deel van de succesvolle filmreeks van Fast en the Furious zijn Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson opnieuw als hoofdrolspelers te zien. Het nieuwe deel word geregisseerd door James Wan. Bij de animatiefilm Home word de aarde verovert door Moefs, een buitenaards ras dat op zoek is naar een nieuwe thuisplaneet. De mensen worden hierdoor naar een andere locatie gebracht. Het vindingrijke meisje Tip slaagt erin om uit handen van de Moefs te blijven en krijgt gezelschap van de verbannen Moefs Oh. Tijdens hun bijzondere avontuur beseffen de twee vluchtelingen dat er meer op het spel staat dan alleen de verhoudingen in het universum.