Nieuw programma

bij Radio Texel

Gelein Jansen, Gerard Kuip en Akkie Kikkert zijn begonnen met een nieuw programma bij Radio Texel. Elke zaterdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur nemen zij 'op sien Tessels' het nieuws uit de krant door. De naam van het programma is 'Beurze os de krant uut is'. Het is te beluisteren via 106.1 FM, 98,5 Mhz op de kabel of www.radiotexel.nl.


Palmpasen

In De Koog staat zondag 29 maart om 11.00 uur de Palmpasenoptocht bij dorpshuis De Hof. Er wordt muzikale medewerking verleend door de SOS Band. Tegelijkertijd start in het dorpshuis een Fancy Fair voor Larissa Klaassen.


Drijverhuus

In 't Drijverhuus in Den Hoorn is zondag 29 maart de expositie 'Terug naar School 1' voor het laatst geopend. Dat is de tentoonstelling van en met oud-leerlingen van de voormalige Jan Drijverschool in Den Hoorn. Op deze laatste dag zijn de meeste exposanten aanwezig voor een toelichting op hun werk en om een praatje te maken. Volgens 't Drijverhuus heeft de tentoonstelling de sfeer van een reünie. 'Iedereen treft elkaar. Het aanbod is gevarieerd, veelzijdig en de moeite waard. We weten nu al dat er ook een vervolg komt.' De expositie is zondag van 13.00 tot 16.30 uur te bekijken. Oud-leerling Jan Bruin zorgt voor muziek op de piano.