Shannan Eijkhout
Shannan Eijkhout

Geslaagd

Taxateur Paul van Heerwaarden van De Texelse Makelaars, is aan de Academie voor Vastgoed te Nieuwegein geslaagd voor de titel Recognised European Valuer (REV). Hiermee is hij een van de eerste NVM taxateurs in Nederland, die deze internationale titel mag voeren. Hiermee wordt voldaan aan de Europese taxatienormen (EVS). Deze door de TEGoVA opgestelde norm wordt steeds vaker toegepast doordat het Platform Taxateurs en Accountants (PTA) ernaar verwijst en Nederlandse geldverstrekkers hier grote waarde aan hechten.


Shannan Eijkhout is geslaagd als Tuina Therapeut aan de academie Bo Yi voor traditionele Chinese geneeskunde.
Ze volgt nu de opleidingen Tuina advanced en Acupunctuur aan deze academie.


Tevoko dames uit

tegen Croonenburg

De dames van Tevoko moeten zaterdag aantreden tegen concurrent Croonenburg uit Castricum. Dit team staat net onder Tevoko met één wedstrijd en 5 punten minder.

Croonenburg pakt de laatste tijd steeds enkele punten, waardoor de voorsprong van Tevoko geslonken is. Het zal een spannende wedstrijd gaan worden, de thuiswedstrijd werd door Tevoko gewonnen met 3-1. Tevoko zal wederom moeten winnen en zal er dan ook alles aan doen om met de punten huiswaarts te keren. De wedstrijd begint om 17.00 uur in sporthal de Bloemen in Castricum.

Paul van Heerwaarden