Zaterdag 21 maart Mercedesdag bij Van Sambeek.
Zaterdag 21 maart Mercedesdag bij Van Sambeek. Foto:

Mercedesdag bij Van Sambeek

Diverse Mercedessen maken zaterdag 21 maart hun opwachting bij Van Sambeek aan de Schilderweg in Oudeschild. Het garagebedrijf van Robin en Marco van Sambeek houdt voor de tweede keer een dag waarop ondernemers ter plekke bedrijfswagens van Mercedes-Benz kunnen bekijken.

'Dat varieert van een kleine bestelwagen tot een grote truck', aldus Robin van Sambeek. De voertuigen worden beschikbaar gesteld door garagebedrijf Gomes Noord-Holland, de officiƫle dealer van Mercedes-Benz in Noord-Holland. 'Wij werken al jaren prettig met hen samen op het gebied van verkoop en service'. De wagens zijn zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur aan de Schilderweg te bezichtigen. Belangstellenden kunnen ook een proefrit maken.

Onder de wagens die worden getoond, bevinden zich onder meer de Mercedes Citan, Vito en Sprinter, de Fuso Canter en de Unimog, het terreinmonster van Mercedes-Benz. Robin en Marco van Sambeek zijn van plan er een geslaagde dag van te maken en ze hopen dat ondernemers wagens zien waar zij in de praktijk goed mee kunnen werken.