De deelnemers moesten tijdens de Survival of the Fittest een selfie met een 65-plusser maken.
De deelnemers moesten tijdens de Survival of the Fittest een selfie met een 65-plusser maken. Foto: organisatie Survival of the Fittest

Survival of the Fittest geslaagd

In Oudeschild begon zaterdag Survival of the Fittest. Veertig jongeren verschenen om 7:00 uur aan de start. Voor Make a Wish werd €768,48 opgehaald.

Het eerste blok was in Oudeschild. De teams moesten onder andere bij de Oude Vismarkt de namen van vissen raden. Het tweede blok was in Den Burg. De opdrachten waren onder meer: liedjes raden in een speeltuin en op de foto als een boeddha. De selfie met iemand van 65+ viel bij iedereen goed in de smaak. Na elf opdrachten konden de deelnemers naar Hoeve Consensus voor een lunch. Blok drie was in het bos. De meeste opdrachten in dit blok had de organisatie te danken aan Team Building Texel. Abseilen van de Fonteinsnol terwijl je rekensommen moest oplossen, was één van de opdrachten. Om half vijf waren de meeste groepen klaar en konden ze terug naar de OSG voor de prijsuitreiking. De teams 'Stuk verdriet' en 'the Missing Piece' waren de gelukkigen die naar huis gingen met een 'Lasergame en Midgetgolf-arrangement' van De Krim. Een medewerker van Make a Wish Nederland kwam naar de prijsuitreiking om de cheque in ontvangst te nemen. Ze vond het geweldig dat zoveel jongeren zich hadden ingezet voor de wensen van zieke kinderen. De organisatie van Survival of the Fittest is alle vrijwilligers, sponsoren en deelnemers erg dankbaar.