Flossie Malavialle tijdens haar optreden in theater De Kiekendief.
Flossie Malavialle tijdens haar optreden in theater De Kiekendief. Foto: Vakantiepark De Krm

Franse chansons en Engelse 'tongue twisters'

Met prachtige ballades en mooie uptempo nummers in het Frans, Spaans en Engels nam Flossie Malavialle haar publiek donderdagavond in theater De Kiekendief op vakantiepark De Krim mee langs een variatie aan artiesten.

Haar gitaarspel en heldere stem maken Flossie tot een unieke artiest. Ze gaat beladen nummers en tongbrekende teksten niet uit de weg en weet daarnaast op een vlotte manier informatie over te brengen over de liedjes die zij zingt. 'Een prachtige akoestiek en een zeer enthousiast publiek', maakten het optreden voor Flossie tot een mooie ervaring. De knusse setting van het optreden bood Flossie daarnaast ruimte voor directe interactie, wat zorgde voor een gezellige en ongedwongen sfeer. Dit bleek ook wel uit de lovende reacties van het publiek. Het intieme concert in Theater de Kiekendief was voor Flossie één van de vijf optredens in Nederland, hierna reist ze door naar Australië.

Het concert van Flossie Malavialle is de aftrap van een reeks concerten die de komende tijd in Theater de Kiekendief op Vakantiepark De Krim wordt gehouden. Binnenkort wordt het volledige theaterprogramma voor 2015 gepubliceerd, waarbij een mooie combinatie wordt gemaakt van verschillende concerten en optredens.