B en w naar De Koog

B en w gaan woensdag 11 maart op bezoek in De Koog. Het college en de dorpscommissie gaan met elkaar in gesprek over dorpsspecifieke onderwerpen.

De avond is voor iedereen toegankelijk en bewoners hebben de mogelijkheid om belangrijke punten bij het college onder de aandacht te brengen. Onderwerpen die op de agenda staan zijn het verslag van vorig jaar, actuele actiepunten vanuit de dorpscommissie en de gebruikelijke rondvraag. In De Koog staan onder meer de plannen met Planet Texel, woningbouw en verkeerszaken op de agenda. Wethouder Hennie Huisman-Peelen geeft uitleg over de komende veranderingen in de zorg. De bijeenkomst in De Hof begint om 20.00 uur.


Zwemabonnementen

Vooruitlopend op de opening van zwembad Molenkoog in Den Burg kunnen via www.molenkoog.nl zwembadabonnementen worden besteld en betaald. Naast het gewone abonnement, het extra abonnement kunnen ook de 65+ abonnementen online betaald worden. Het gewone abonnement kost in de voorverkoop €37,50, een extra abonnement (voor een vierde en volgende gezinslid en woonachtig op hetzelfde adres) €25,40 en 65+ €20,35.