Nieuws

Slotdebat provinciale verkiezingen

In De Kiekedief op De Krim wordt op zondag 15 maart het slotdebat voor de Provinciale Statenverkiezingen gehouden. Tijdens deze avond gaan de lijsttrekkers van de Provinciale Staten-partijen van de VVD, PvdA, D66, SP, Het CDA en GroenLinks met elkaar in discussie over onderwerpen die Texel en de hele provincie Noord-Holland aan gaan.

Het debat wordt geleid door Floris Albertse, in het dagelijks leven dagvoorzitter en presentator voor bedrijven, overheid en non-profit organisaties en bekend als interviewer voor NRC Handelsblad, NRC next, Radio 1 en als documentairemaker voor de NTR op NPO 2. Het debat wordt georganiseerd door de afdeling van de VVD op Texel. Namens deze partij zal Elisabeth Post het debat aangaan. De andere partijen worden vertegenwoordigd door Tjeerd Talsma (PvdA), Joke Geldhof (D66), Remine Alberts (SP), Jaap Bond (CDA) en Alwin Hietbrink van GroenLinks. Het slotdebat wordt voor de tweede keer gehouden op De Krim, daarvoor had het evenement al een geschiedenis op Klif in Den Hoorn. De zaal is geopend om 19.30 uur, de debatavond begint om 20.00 uur. De toegang tot de avond is gratis.


S.V De Koog

In de kantine van S.V De Koog wordt 12 maart de jaarlijkse ledenvergadering va de voetbalvereniging gehouden. De aftredende bestuursleden zijn Adrie Eelman en Arnold (Kets) Kaercher, waarvan de laatste niet herkiesbaar is. Ook de ouders van de jeugdleden zijn welkom op de vergadering. De ledenvergadering begint om 20.30 uur. De volledige agenda en notulen van de vorige vergadering kunt u vinden op svdekoog.info.