Meso therapie is een snelle manier van huidverjonging.
Meso therapie is een snelle manier van huidverjonging.

Dag en nacht perfect verzorgd

Martine van Hintum van Beauty Outline heeft haar assortiment behandelingen uitgebreid met het aanbrengen van permanente make-up en Meso therapie. Maar wat houden deze behandelingen in, voor wie zijn deze behandelingen geschikt en wat is het resultaat ?

Permanente make-up

Wil je jarenlang plezier hebben van een prachtig uiterlijk? Dat kan door een natuurlijke styling van ogen, lippen en wenkbrauwen. Met permanente make-up bent u dag en nacht perfect verzorgd. Ook zonder make-up heeft u een verzorgde en toch natuurlijke uitstraling. Het is geschikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd uit wil zien. Je hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken.

De behandeling is ideaal voor mensen die geen of weinig wenkbrauwen hebben of door verschillende ziektes problemen hebben met de haargroei van de wenkbrauwen. Permanente make-up blijft gedurende drie tot vijf jaar zichtbaar maar zal langzaam vervagen omdat dit op de eerste huidlaag wordt aangebracht.

Meso therapie

Meso therapie is een snelle manier van huidverjonging, met behulp van krachtige voedingstoffen voor uw huid. Met behulp van heel veel kleine naaldjes worden microkleine gaatjes in de bovenste huidlaag gemaakt. Hierdoor kunnen de zorgvuldig uitgebalanceerde hoogactieve werkstoffen naar de diepere huidlagen worden getransporteerd. De Meso-behandeling kan worden toegepast op het gezicht, de hals, het decolleté en handen. De Werkstoffen worden op deze manier precies op de plekken gebracht, waar ze het hardst nodig zijn en het meeste effect hebben.

Wat is het resultaat van een Meso therapie?

Rimpeltjes en fijne lijntjes worden duidelijk verminderd. Door de olie worden de ruimtes tussen de cellen opgevuld en wordt de huid voller en gladder van binnenuit. Dit zorgt oa voor een betere bloeddoorloop. Na en dag tot twee dagen is duidelijk resultaat te zien.

Tot eind maart zijn deze twee behandelingen ter kennismaking in prijs verlaagd.

Loop eens bij ons binnen voor afspraak of meer informatie.

Beauty Outline

Dorpsstraat 5 (De Passage)

De Koog

t. 06-21244231

www.beautyoutline.nl

<Logo>

Foto: uitsnede meso therapie

Bijschrift: Meso therapie