Crowdfunding

NBC Eelman & Partners houdt maandag 16 februari een Pitch en Info avond (P&I). Deze editie staat in het teken van financieringen en is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp.

Bij het opstarten van een onderneming of het opzetten van een nieuw project komt nogal wat kijken. Een niet onbelangrijk deel daarvan is de financiering. De afgelopen jaren zijn de regels aangescherpt en mensen op zoek gegaan naar alternatieven. Crowdfunding is hier een goed voorbeeld van. Arno Mulder en Daphne Habets verzorgen presentaties. Mulder, directeur bedrijven bij Rabobank Kop van Noord-Holland, vertelt over het digitaliseren van financieringsaanvragen tot €1.000.000. Habets, hoofdredacteur van de nieuwssite Crowdfundbeat.nl, vertelt over de ins en outs van crowdfunding. De bijeenkomst in het NBC-kantoor start om 19.30 uur en zal rond 22.00 uur eindigen. Aanmelden via communicatie@nbceelman.nl of 0222-314141.


FNV Vrouwen


FNV Vrouwen komt dinsdag 17 februari in De Poort om 20.00 uur bijeen voor de jaarvergadering. Marga Keijser is aftredend maar herkiesbaar als bestuurslid. Na de pauze is er tijd voor een gezellige quiz met leuke prijzen.