Bixiewedstrijd

Akenburg

Tijdens de Bixiewedstrijd van afgelopen zondag in Manege Akenburg werden er goede punten gereden. De jury was zeer te spreken over de manier waarop de Texelse Bixie Kids hun pony's voorbrachten.

In de B1 dressuur werd Roos Bloemendaal met Dancer eerste, tweede werd Mayke Rentenaar en derde Liv Werkman. In de A dressuur ging de eerste prijs naar Suzan Blom met Stijn, tweede werd Iris Pijper, derde Manon Visser en de vierde plaats was voor Puck van Gelder. Iris Draaisma behaalde met Kiomi de eerste prijs in de klasse AA dressuur, tweede werden Marel Boot en Fien Schraag. Suzan Blom behaalde in het A springen een eerste prijs, Iris Pijper werd tweede. Mayke Rentenaar mocht de eerste prijs voor het AA springen in ontvangst nemen. De volgende Bixiedag wordt gehouden op 31 mei.


Hersenstichting

De collecte van de Hersenstichting heeft dit jaar €3.891,41 opgebracht. Het geld wordt gebruik voor voorlichting en onderzoek van mensen met hersenziekte, -aandoeningen andere tekortkomingen. Wie de collectant heeft gemist kan een bijdrage doneren op rekening: NL18 INGB 000000860, tnv. de Hersenstichting.