Fifty Shades of Grey
Fifty Shades of Grey Foto: Cinema Texel

Drie nieuwe films in Cinema Texel

Na maandenlang gesmacht is het deze week eindelijk zover! Deze week gaat namelijk de verfilming van de gelijknamige hitsensatie Fifty Shades of Grey in première. Verder gaan er twee nieuwe kinderfilms in première, de Disney-hit Big Hero 6 en Paddington naar de populaire kinderboeken van Micheal Bond.

De nieuwe spraakmakende film Fifty Shades of Grey is gebaseerd op de bestseller van E L James en gaat over de relatie tussen de 27-jarige miljardair Christian Grey (Jamie Dornan) en studente Anastasia Steele (Dakota Johnson). Fifty Shades of Grey (Vijftig Tinten Grijs) is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.
Big Hero 6 is een komisch avontuur boordevol actie, die barst van de humor en emotie die zo kenmerkend zijn voor Walt Disney Animation Studio's. Hiro Hamada is een wonderkind dat uitblinkt in robottechnologie. Wanneer hij in een gevaarlijk plot terechtkomt, moet hij zijn beste maatje, de robot Baymax, en zijn verschillende vrienden transformeren tot een groep hightech-helden.
Paddington is een live-action animatie gebaseerd op de populaire kinderboeken van Michael Bond. Een jonge Peruviaanse beer met een grote passie voor alles wat Brits is reist naar Londen om een huisje te vinden.