Texel Loyaal: Kees den Ouden en Erwin van der Linde, STIFT: Marijke Eelman, Hans van Heerwaarden en Hans Schipper
Texel Loyaal: Kees den Ouden en Erwin van der Linde, STIFT: Marijke Eelman, Hans van Heerwaarden en Hans Schipper Foto: Joke de Boer

STIFT ondersteunt Texel Points

Stichting Toeristisch Investeringsfonds Texel (STIFT) ondersteunt Coöperatie Texel Loyaal met een bijdrage van €30.000,- voor het project Texel Points.

Texel Loyaal ontwikkelde, samen met de andere Waddeneilanden, het project Texel Points. 'Uitgifte van Texel Points bevordert de loyaliteit van toeristen met Texel', stelt STIFT. 'De ondernemers werken nauw samen om de service en voordelen voor toeristen via Texel Points te vergroten.' Vorige week ondertekenden de bestuursleden Erwin van der Linde (voorzitter) en Kees den Ouden (bestuurslid) van Texel Loyaal de door STIFT opgestelde uitvoeringsovereenkomst. Texel Loyaal ontving de eerste termijn van €15.000,-. Het resterende saldo van € 15.000,- wordt in drie termijnen uitbetaald, afhankelijk van het aantal deelnemende bedrijven. STIFT: 'Het bestuur van Texel Loyaal geeft enthousiast uitvoering aan dit mooie initiatief en is bijzonder blij met de bijdrage.' Texel Points is een systeem waarbij men bij aankoop of reservering bij aangesloten bedrijven of instellingen digitale punten krijgt, waarvan ze de waarde kunnen verzilveren bij andere aangesloten Texelse ondernemingen.