Afbeelding
Foto: Marc Kievits

Nederlandstalige meezingavond

Volop plezier vrijdag tijdens een Nederlandstalige meezingavond voor bewoners en begeleiders van De Waerden, s'Heerensloo, Maartenhuis, Bliedhuus en logeerhuis Fóór Mekaar in De Compagnie in Oudeschild.

De Compagnie leende zich uitstekend voor dit feest van Just Some Prome, waarvoor de keukenbrigade van dit bedrijf op de haven een uitmuntend buffet had bereid. Bij binnenkomst mocht iedereen zelf een plekje kiezen en dat zorgde ervoor dat er een gemêleerd gezelschap aan één tafel zat. Zo spraken de bewoners van bovenstaande instellingen ook anderen, wat de sfeer ten goede kwam. In totaal genoten negentig gasten van een spetterende avond. Jan Simon Dros, Ben Haak en Ad Harman vormden samen een gelegenheidsband en speelden de sterren van de hemel. De gasten genoten volop, er werd gedanst, gegeten en gelachen. Hun avond kon niet meer stuk. Ook kregen de gasten de gelegenheid om zelf even mee te zingen met de band of zelf achter de drums of de toetsen te kruipen. De sfeer was optimaal. Dit feest staat op hun netvlies gegrift en er zal nog lang over nagepraat worden. Gezien het succes van de avond zal er zeker een vervolg op komen. (Foto Marc Kievits)


Zangcoach The Voice geeft masterclass

Marcel Swerissen, zangcoach in het team van Ali B bij The Voice of Holland, geeft vrijdagavond een masterclass op Texel. Dat doet hij op uitnodiging van Body & Brein van Menno Siebinga. De masterclass begint om 19.00 uur en duurt drie uur. Volgens Siebinga wordt het eerste uur besteed aan basistechnieken van het zingen en daarna wordt de kennis in de praktijk toegepast en kunnen er vragen worden gesteld. Er wordt gewerkt volgens de zogeheten zangmethode Vocal Essence(R). Belangstellenden voor de masterclass kunnen contact opnemen met Siebinga, tel 06 14401898. Deelname kost veertig euro per persoon.