Kinderen vermaken zich prima bij GVT.
Kinderen vermaken zich prima bij GVT. Foto: Gerrit Verhoeven

Bontgekleurde gympakken

In de Beatrixzaal in Den Burg heeft GVT zondag een kleutergyminstuif gehouden. Dit werd een spektakel van kinderen in bontgekleurde gympakken.

Anderhalf uur lang hebben peuters en kleuters onder leiding van Yvonne Bruining, Nico Stoter en Nils Veldhuis alle toestellen uitgebreid getest. Veel gymers hadden een vriendje of vriendinnetje mee dat nog geen lid was. Dankzij deze spectaculaire kennismaking kan de gymvereniging uit Den Burg weer rekenen op veel nieuwe aanwas. De instuif was in alle opzichten een groot succes. Op zondagmiddag 15 februari vanaf organiseert GVT een instuif voor kinderen uit groep 3 t/m 8. Al met al werd het een zeer gezellige middag, waarbij de kinderen de grote winnaar waren.


MDL in Gemini

In het Gemini Ziekenhuis is met ingang van 2015 het specialisme Maag,- Darm- & Leverziekten (MDL) uitgebreid. Patiënten kunnen nu vaker terecht voor diagnostische endoscopieën, zoals maag- en dikke darmonderzoeken. Behalve dat patiënten nu sneller worden geholpen, biedt het Gemini Ziekenhuis vanaf dit jaar specialistische zorg aan patiënten met virale hepatitis en aan patiënten met een chronische inflammatoire darmziekte.