Afbeelding

Duur verlies voor Texel '94

Reeds na drie minuten kregen de Texelaars de eerste kans om de score te openen. De voorzet van Niels van Zuylen kon echter niet door een der aanvallers tot doelpunt gepromoveerd worden.

S.E.W. kwam meteen met een tegenaanval die ook op niets uitliep. De aan Texel '94 toegekende vrije trap in de 10e minuut vloog hoog over het vijandelijke doel. De S.E.W.-keeper toonde in de 20e minuut zijn kwaliteiten door bij een hoekschop vakkundig in te grijpen. Texel '94 had hierna wel veel balbezit maar kansen werden niet gecreƫerd. Het spel werd rommelig en onrustig en de lange ballen waren een makkelijke prooi voor de defensie van de tegenstander. Na ruim een half uur scoorde Patrick Nieboer na een goede Texelse aanval de 1-0. Jesper Arkenbout schoot in het vervolg een voorzet van Patrick Nieboer over. In de 48e minuut kwamen de bezoekers langszij (1-1). Door een misverstand in de S.E.W.-defensie kwam Texel '94 door wederom een goal van de attente Nieboer op 2-1 in de 56e minuut. Hierna werden de bezoekers sterker en dit resulteerde in de gelijkmaker.(2-2) In de slotfase scoorden de bezoekers de verdiende winnende treffer.(2-3). Ver in blessuretijd schoot Ralph Slik nog een vrije trap hoog over het vijandelijke doel. Door deze nederlaag zakken de Texelaars naar de tiende plaats.