Klaversjasdrive

in de Wielewaal

In dorpshuis de Wielewaal houdt Klaverjasclub De Waal dinsdag 13 januari een open drive. Koppels kunnen zich vanaf 19.30 uur aanmelden. We starten om 20.00 uur. Kosten zijn €4,- per koppel. Naast de gezelligheid en spanning van het kaartspel is er een loterij met leuke prijzen.


Hoge scores in

Benningbroek

Amazones Priscilla Noorlander en Eva van der Linde hebben zaterdag hoge scores gereden bij een dressuur wedstrijd in Benningbroek.

Priscilla verscheen met twee paarden aan de start zowel in de Z1 als in de Z2. Met Dionisos reed ze in de Z1 twee super mooie proeven die werden beloond met een eerste en een tweede prijs en vier winstpunten 226 & 234. Met Cordoba Z2 had Priscilla helaas te maken met te veel spanning tijdens de proeven en vielen ze net buiten de prijzen. Wel scoorden ze in de tweede proef nog een winstpunt 207. Eva startte Dark Knight Texel in de Z2. Ze reed twee mooie constante proeven wat resulteerde in een derde en een eerste plaats en drie winstpunten 220 & 228. Een mooi resultaat voor deze combinatie, het was namelijk pas de tweede wedstrijd van Eva en haar paard aan de vaste wal. Aanstaande zaterdag nemen beide amazones deel aan de kringkampioenschappen te Barsingerhorn.


Mindfulness

Op maandag 2 februari start in de praktijk van Mirjam Spijker aan de Ruijslaan 88 een nieuwe achtweekse mindfulness training.

Tijd van 19.30 tot 21.3 uur op achtereenvolgende maandagavonden, behalve in de voorjaarsvakantie. Oud-deelnemers kunnen hun beoefening opfrissen tegen een gereduceerd tarief.

Voor verder informatie: www.centrumvoormindfulnesstexel.nl of 0222-317566.