Café Doodgewoon

In Café Doodgewoon, het inloophuis in Den Helder, is woensdag 7 januari een lezing door Annemarie Bijl, psycholoog en Christa Schouten, fysiotherapeut met als thema 'Herstel en balans'.

Herstellen na kanker hoeft u echt niet alleen te doen, is hun boodschap. Annemarie Bijl (psycholoog) en Christa Schouten (fysiotherapeut) hebben tien jaar geleden hun krachten gebundeld. Samen revalideren zij mensen die de behandeling van kanker hebben afgerond. Dit doen zij onder licentie van het IKC binnen het landelijke revalidatieprogramma Herstel & Balans. De revalidatie is gericht op conditioneel herstel en het hervinden van de fysieke en mentale balans. Tijdens de voorlichtingsavond vertellen zij over het Herstel & Balans-programma en hun ervaringen. Er is op deze avond ruime gelegenheid tot het stellen van vragen.

De ontvangst is vanaf 19.30 uur, de lezing start om 20.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Café Doodgewoon is verhuisd naar Marsdiepstraat 621a in Nieuw Den Helder en bezet een vleugel op de eerste verdieping van het H.O.C. gebouw. Het H.O.C. gebouw is aan het einde van de Marsdiepstraat in de hoek tussen het Falga winkelcentrum en de Uyterton.