Kerstmiddag voor 55+ in Den Hoorn

In De Waldhoorn wordt woensdag 17 december een kerstviering gehouden voor de 55-plussers. Iedere Hoornder, inwoner van 't Horntje of Wijk H en iedere oud-Hoornder van 55 jaar of ouder wordt uitgenodigd deze kerstmiddag bij te wonen.

Vanaf 15.00 uur kan men in het dorpshuis terecht en om 15.30 uur begint het programma. De middag wordt afgesloten met een gezamenlijke broodmaaltijd. Het duurt naar verwachting tot 19.00 uur. De kosten zijn €8,00 pp. Opgeven kan tot en met maandag 15 december bij Neeltje Goenga, Klif 15, tel. 319461, of Piet Schneider, De Kuil 1, tel. 319311. Wie moeite heeft het dorpshuis te bereiken kan dit aan Neeltje of Piet doorgeven, die dit oplossen. Ook met vragen of andere zaken, zoals dieetgegevens, kan men bij hen terecht. Betalen bij aankomst in het dorpshuis.


WadsApp VVV

niet in de prijzen

De WadsApp van de VVV's op Texel en Terschelling is donderdag buiten de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Excellence Awards in Parijs.

De app was één van de vijf genomineerde projecten in de categorie 'mobiele communicatie en social apps' van de toonaangevende Europese prijs op het gebied van communicatie. De prijs ging naar een bedrijf (Novartis) dat op gebied van communicatie ondersteunende middelen voor mensen die blind zijn had ontwikkeld. De VVV's waren blij met de nominatie van de app die begin dit jaar werd geïntroduceerd. De WadsApp bevat wetenswaardigheden over de eilanden, lokale verhalen, streekproducten, downloadbare routes, winkels en agendapunten van activiteiten op de eilanden.


Vijfde boscross

Atletiekvereniging Texel houdt zondag 14 december de vijfde loop van het boscrossseizoen. AVT heeft een mooi rondje uitgezet van 2935 meter, dat één, twee of drie keer gelopen kan worden. Voor de D- jeugd is er een ronde van 1700 meter. De start is onder aan de Fonteinsnol. Inschrijven kan bij Bos en Duin aan de Bakkenweg vanaf 10.00 uur. Voor de kinderen t/m 12 jaar is er een ronde gemaakt van 1000 meter. De jeugd start om 11.00 uur, de senioren om 11.20 uur. (www.avtexel.nl)