25 foutloze rondes in Akenburg

In manege Akenburg verschenen 35 combinaties aan de start van het springparcours in Manege Akenburg. Alle ruiters reden twee rondes en streden om de snelste tijd en de hoogste stijlpunten. In totaal werden er 25 parcoursen foutloos afgelegd tijdens de eerste indoor-springwedstrijd van het winterseizoen.

In de klasse B stuurde Marian van der Geest haar paard Chardonnay tweemaal naar de eerste plaats. In het eerste parcours ging de tweede prijs naar Thijs Westerlaken met Tristan. Leonie van Schaik reed in de klasse L met haar paard Texel Consensus twee keer naar een oranje rozet. Mariska Witte en Annemieke Bos wisselden stuivertje in de klasse M/Z. In het eerste parcours mocht Witte met Cyrana (klasse M) de eerste prijs in ontvangst nemen. Het tweede parcours ging Bos er met Wannahave (Z) met de winst vandoor. Roos Kikkert en haar pony Grevenrits Daytime sprongen in de klasse L-D/E pony's tweemaal zonder fouten naar de finish. Daarmee bemachtigden ze twee oranje linten. Bij de B pony's stuurde Jill Mantje haar B-pony Corry naar een eerste plaats. Astrid Boekhoudt kreeg de tweede prijs met Puck. Het tweede parcours werd de koppositie ingenomen door Imme Schraag met Quality's Golden Whoops Whaps. In de klasse B-C/D pony's waren het Marousha van Egmond en Easy die het snelst en foutloos over de finish kwamen. Ook in het tweede parcours wisten ze de eerste prijs in ontvangst te nemen. In de klasse BB pony's ging de eerste prijs in het eerste parcours naar Skye Brouwer met haar pony Starlight. Roos Bloemendaal mocht de eerste prijs van de klasse BB-D pony's in ontvangst nemen. Stans Plaatsman nam dezelfde dag deel aan een dressuurwedstrijd in Callantsoog. Met haar pony Bargerhof's Ivrin reed ze in de klasse M1 naar twee eerste plaatsen en een winstpunt.


Nieuwjaarsmaaltijd ANBO in De Hof

ANBO Texel houdt op zaterdag 3 januari 2015 een nieuwjaarsdiner voor haar leden in de Hof in De Koog. De verkoop van de kaarten begint op maandag 15 december om 9.00 uur in de Buureton.

U kunt dan ook opgegeven of u vervoer nodig heeft en of u een dieet heeft waar rekening mee gehouden kan worden. De kosten van de kaarten bedragen €12,--.