Programma's Ouwe Sunderklaas

Om in de krant van dinsdag een volledig overzicht te kunnen geven van activiteiten met Ouwe Sunderklaas, vraagt de redactie organisaties hun programma door te geven. Dit kan tot uiterlijk maandag 12.00 uur via e-mailadres redactie@texelsecourant.nl.

Daarnaast zijn we tijdens Ouwe Sunderklaas zelf op zoek naar de mooiste foto's. Uiteraard proberen we overal bij te zijn, maar met drie redactieleden is het onmogelijk om overal bij aanwezig te zijn.


Den Helder hoort niet van Texelhopper

Het Helders college buigt zich binnenkort over de vraag hoe om te gaan met de Texelhopper die tussen de boot en het NS-station over Helders grondgebied rijdt. Een woordvoerder van Den Helder bevestigde gisteren dat de provincie de gemeente niet heeft geïnformeerd over de komst van de Texelhopper in Den Helder. Informeel werd het Helderse gemeentebestuur wel door Texel op de hoogte gebracht, maar Texel was niet de eerst aangewezene om Den Helder formeel te informeren. De vraag is strals onder meer welke invloed het Helderse gemeentebestuur op de Texelhopper kan hebben.