Winst G-team

tegen Koedijk

Het G-team boekte zaterdag in eigen huis een 4-0 overwinning tegen Koedijk G3.

'Dit was de return, uit hadden we met 6-2 hadden gewonnen. Onze vaste keeper, Peter Breuer, was verhinderd, nu stond Adriaan van Liere in doel. In de eerste helft schoot Kees v/d Vis tegen de paal en kwam een speler van Koedijk alleen voor ons doel. Hij schoot de bal hard tegen de lat. In de eerste helft hadden Texel en Koedijk verder geen kansen en bleef het 0-0. In de rust hadden we een gesprek. Onze coach Klaas v.d. Berg zei dat Kees v.d. Vis twee keer moest scoren. Op een gegeven moment kwamen we met 1-0 voor door Sjoerd Maat die de keeper op het verkeerde been zette en hij hem laag langs de jonge keeper schoot. Daarna gaf Sjoerd Maat een bal breed op Kees v.d Vis en die de bal schitterend in de korte linkerhoek schoot, dus 2-0 voor ons. Daarna gaf Sjoerd Maat wederom een breedtepass op Kees v.d. Vis en die schoot hij hard midden in doel. Dat was 3-0 voor ons. Even daarna ging Kees v.d. Vis alleen recht op doel af en werd neergelegd. Onze scheidsrechter, Henk de Ruyter, gaf een vrije trap en die schoot Kees hard in de kruising. Dat was 4-0. Zaterdag 6 december spelen we de returnwedstrijd tegen HOSV G 2 te Opmeer, die we thuis met 5-0 hadden gewonnen.'