Texelaars gezocht voor enquête

Voor het afstudeerproject 'Texel Metabolized', dat verbonden is aan de Planet Texel Academy, zijn 19 studenten van de Technische Universiteit Eindhoven op dit moment Texel aan het onderzoeken.

Een onderdeel van dit onderzoek is er achter komen wat de eilandbewoners zelf vinden van wat er op Texel gebeurt of zou kunnen gebeuren in de toekomst. Om een zo betrouwbaar mogelijk onderzoeksresultaat te krijgen, is het belangrijk dat de enquête door zo veel mogelijk en door zo divers mogelijke mensen ingevuld wordt. Het invullen verloopt anoniem en met de gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan. De tijd om de enquête in te vullen bedraagt ongeveer 5 minuten. De enquête is te vinden op: http://goo.gl/forms/Wuq5d9MnYL.


Sinterklaas in

Oudeschild

Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken komende zaterdag van 13.30 uur tot 16.30 uur Oudeschild. In combinatie met bedrijven uit het dorp heeft Sinterklaas een middagvullend programma voor alle Texelse kinderen tot en met 12 jaar samengesteld. De start van de middag vol activiteiten en gezelligheid is bij Bets Fietsen in de Heemskerckstraat. De Sinterklaasmiddag is verspreid over diverse locaties, dus toezicht van ouders of verzorgers is gewenst. Voor alle deelnemende kinderen is er een leuke verrassing.


Stijldansen in

Bijenkorf

In dorpshuis De Bijenkorf in Oosterend wordt komende zaterdag een stijldansavond gehouden, onder begeleiding van Judith en Ewald. De avond begint om 21.00, de entree bedraagt €1,-. Ook niet-dansers zijn van harte welkom.


Zangdienst De Poort

In kerkgebouw De Poort aan de Elemert in Den Burg wordt zondag om 19.00 uur weer de dienst 'Uur voor iedereen' gehouden. Voorganger is Wikke Huizing, organist Jan Kruithof. Verder wordt medewerking verleend door het dubbelkwartet van het Mannenkoor o.l.v.. Rob Manse. Het thema van de avond is Koningschap.