Saal scoort drie winstpunten

Alicia Saal was oppermachtig tijdens een dressuurwedstrijd in manege Akenburg op 16 november. Met haar Friese paard Cris van Wiko zette zij twee goede proeven neer. Ze pakte hiermee tweemaal een eerste plaats en maar liefst drie winstpunten.

In de klasse L1 ging er ook een amazone tweemaal met de eerste prijs vandoor. Marloes Veen met Especially for you was de concurrentie in beide proeven te sterk af. Ook zij wist drie winstpunten te bemachtigen. In de klasse Z1/Z2 paarden stuurde Leonie van Schaik twee keer naar de winst en pakte twee winstpunten. Bij de pony's was Anniek van Liere goed op dreef. Zij reed de kleinste pony in deze klasse maar ging er in beide proeven met het oranje lint vandoor. Ze pakte twee winstpunten. Jill Mantje zette met Corry een nette prestatie neer en werd ook tweemaal eerste met twee winstpunten. In de eerste proef bij de L2-paarden nam Laura Sluiter met Midnight een ruime voorsprong op de concurrentie en werd eerste. In de twee proef ging Eva Witte met Jeth aan de leiding. Witte reed hetzelfde punten totaal als de nummer twee, Mirjam Hin, maar kreeg de voorkeur van de jury waardoor Witte het oranje lint mee naar huis mocht nemen. Sluiter, Witte en Hin lieten in beide proeven een winstpunt noteren.

Winstpunt(en) waren er nog voor: Priscilla Noorlander (Z2), Marylin Brouwer (M1), Mandy Bosma (M1), Tessa van Daalen (M2), Stans Plaatsman (M1-pony's cat. D), Dyantha van Vugt (L1), Charity Wetsteen (L1), Nancy Wetsteen (L1), Jacqueline de Porto (L1), Julia Esselman (B), Noor Witte (B-pony's, cat. A/B/C), Marousha van Egmond (B-pony's), Hannah Ippenburg (B-pony's cat. D), Manon Blom (L1-pony's cat. D/E), Veronique van der Starre (B).