Afbeelding
Foto: Job Schepers

Eerste wedstrijd Jaap de Graaf-bokaal

In manege Akenburg wordt zondag 23 november de eerste wedstrijd om de Jaap de Graaf-bokaal gehouden. Er wordt om 9.15 uur gestart met een officiële dressuur voor winstpunten. Hier doen drie combinaties aan mee. Iedere menner rijdt twee proeven. Om 10.15 uur start de Jaap de Graaf-bokaal met acht combinaties met dressuur- en vaardigheidsproef. Aansluitend zijn de prijsuitreikingen. Publiek is welkom, de toegang is gratis.


Intocht Den Hoorn

Sinterklaas bereidt zich voor op de intocht van Sinterklaas op zaterdag 22 november. Het verzamelpunt is op het pleintje bij Goënga, waar Sinterklaas om 15.00 uur wordt verwacht. Na een korte rondgang door het dorp met de fanfare van DEK worden de festiviteiten voortgezet in dorpshuis De Waldhoorn. Het duurt tot 17.00 uur.


Geslaagd

Elischa Witte , 22 jaar, is recentelijk geslaagd aan het ROC in Amsterdam voor de opleiding ICT


Promotiebudget

De kop '70 procent van promotiebudget VVV komt uit eigen inkomsten' boven het artikel over de eilandpromotor in de vorige krant doet onvoldoende recht aan de feitelijke situatie, zo blijkt uit een nadere toelichting van VVV-directeur Wouter de Waal: 'Onze eigen inkomsten zijn dit jaar begroot op €925.340 en ons totale promotiebudget is begroot op €546.270. Inmiddels zijn onze inkomsten dit jaar tien procent hoger en hebben we inmiddels dus ook weer veel meer uitgegeven aan marketing. Dus verdienen wij 1,7 keer het promotiebudget zelf.'