Sinterklaas leest voor in bibliotheek

Sinterklaas leest op woensdagmiddag 26 oktober van 14.30 uur tot 15.00 uur voor in de bibliotheek in Den Burg. De Sint heeft in zijn overvolle agenda ruimte gevonden om de kinderen voor te lezen, want dat vindt hij erg belangrijk. Voorlezen is ten eerste gezellig voor iedereen, maar de kinderen leren er ook veel van. Een kwartiertje voorlezen per dag vergroot hun woordenschat met sprongen. Alle kinderen zijn welkom om te gratis te komen lusiteren.


FNV Vrouw

In De Poort in Den Burg ontvangt FNV-vrouwen op dinsdag 25 november mevrouw Yvonne Steemers, voorzitter van de WMO-adviesraad. Zij zal uitleggen hoe de Zorg op Texel is geregeld. Wie krijgt wanneer welke zorg? Iedereen heeft hiermee te maken, zorg is voor iedereen. De avond begint om 20.00 uur in De Poort.


€9000,- voor Kikafonds

Noemi Frontana heeft op 2 november '14 de marathon van New York gelopen. De Jumbo Supermarkten op Texel werden benaderd om mee te werken aan het bijenbrengen van sponsorgelden. De Jumbo's hebben via de sponsorknop op de emballageautomaat een bedrag van € 578.25 verzameld. In totaal haalde Frontana een bedrag van € 9000,= op dat ten goede komt aan het KiKa-Fonds.