Handwerk verkoping Rode Kruis

Het Rode Kruis Texel houdt op 21 november een grote handwerkverkoping . De handwerken worden gemaakt door ouderen die door de vrijwilligers worden bezocht en door dames die graag handwerken. Verkocht worden o.a noorse sokken, gebreide baby en kinderkleding, tafelkleden van het bekende rode kruis ruitje, kussens en nog veel meer. Tevens is er een kleine tweedehands boekenmarkt. De opbrengst is voor activiteiten hier op Texel. De verkoping wordt gehouden van 11.00 – 15.00 uur in het Rode kruis gebouw aan de Jonkerstraat in Den Burg.


Klaverjasdrive

De Doormars

Klaverjasclub De Doormars houdt vrijdag 21 november een drive in 't Skiltje in Oudeschild. De avond begint om 20.00 uur, gespeeld worden vier potjes van elk zestien spellen. Het inschrijfgeld is €4,- per koppel. Ondernemers hebben mooie prijzen beschikbaar gesteld en er is gerookte en ook verse vis. De opbrengst van deze avond zal aan een goed doel worden geschonken.


Kampioenschap

biljarten 2015

De voorbereidingen voor de Texelse biljartkampioenschappen van 7 februari tot en met 15 februari 2015 worden alweer getroffen. Binnenkort wordt de inschrijving geopend, deelnameformulieren worden vanaf 6 december verspreid via de biljartclubs.

Op het 27ste biljarttoernooi wordt in het eerste weekend het bandstootprogramma afgewerkt, gevolgd door het libretoernooi. Het laatste weekend vindt het toernooi driebanden plaats, met als slot alle grote finales. 55-plus biljarters kunnen zich uitsluitend inschrijven voor het reguliere toernooi. De reden is dat er op de middag te weinig belangstelling is om een goed toernooi te kunnen houden. Liefhebbers die niet op een club zitten, maar toch mee willen doen, kunnen contact opnemen met John Sessink, tel. 06-55766562. De organisatie hoopt wederom een groot deelnemersveld aan het biljart te krijgen.