Bos en Gieze winnaars in Bethel

Met overmacht hebben Carlo Bos en Henk Gieze de derde speelavond van de klaverjascompetitie in buurthuis "Bethel" op hun naam gezet. Gieze en Bos noteerden 5621 punten en 4 marsen in drie rondes. Aad Blom en Louw Nijhuis werden tweede met 5340 punten, op de voet gevolgd door Wietske en John Zwezerijnen, die 5277 punten vergaarden.

In een vol "Bethel" streden 14 koppels om een hogere klassering in de klaverjascompetitie. Opmerkelijk is de roemscore in de top drie. Gieze en Bos verzamelden 970 roempunten, de Zwezerijnen hadden er 900 terwijl Blom en Nijhuis over drie rondes 940 roempunten verzamelden. Blijkbaar loont het om roem weg te geven als de tegenstander niet meer "nat" kan worden gespeeld om vervolgens een flinke portie roem terug te ontvangen. Zo wonnen Henk Gieze en Carlo Bos met 2202 punten van Dolly de Wit en Youke Lie. Joop Jonk en Carla Jager bleven dankzij hun winst met 1971 punten tegen To de Maesschalck en Frans Bik met 5031 punten Ria Ravenstijn en Anja Zijm nipt voor en legden beslag op de vierde plaats.

Op de algemene ranglijst gaan Henk Gieze en Carlo Bos door hun knappe overwinning aan kop, gevolgd door Wietske en John Zwezerijnen, die een gemiddelde score van 5311 punten per avond noteren. Met een achterstand van slechts 14 punten staat het koppel Jager en Lie op de derde plaats.

De eerstvolgende speelavond is donderdag 27 november, aanvang 19.45 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.