Loze reis Texel'94

Het eerste elftal van Texel '94 vertrok zondagmorgen met de boot van 11 uur vanaf het eiland richting Amsterdam om de bekerwedstrijd tegen 3e klasser Z.S.G.O.W.M.S. te spelen.

Trainer Roomeijer had voor vertrek richting hoofdstad in verband met het slechte weer contact opgenomen met de tegenstander over wel of niet doorgaan van de wedstrijd. Een bestuurslid had gezegd dat de wedstrijd gespeeld zou worden. Aangekomen bij het sportpark bleek dat het halve veld onder water stond. Medewerkers van de club waren druk in de weer met prikken in de grasmat om het water weg te krijgen. De Texelaars lieten meteen weten niet te voetballen onder genoemde omstandigheden. Toen de scheidsrechter iets later arriveerde en het terrein afkeurde, konden de Texelaars onverrichter zake naar huis. De wedstrijd wordt waarschijnlijk ingehaald op 21 december 2014.


Puppytraining

Op de puppytrainingen die onlangs zijn begonnen bij hsv DOS zijn nog drie plaatsen vrij. De cursussen zijn zondags om 10.45 en worden gehouden op het trainingsveld van hsv DOS, Pontweg 89 bij Den Burg. Aanmelding kan via pup@dostexel.nl of tel. 06 3310 2306