Nieuws

Tevoko dames tegen koploper Armixtos

De volleybalsters van Tevoko spelen zaterdag tegen koploper Armixtos in Amsterdam.

Armixtos heeft alle wedstrijden nog gewonnen en staat fier boven aan. Het zal een moeilijke wedstrijd worden voor Tevoko. Afgelopen mei speelden de twee teams nog tegen elkaar in de promotie-degradatiewedstrijd. Deze wedstrijd verloor Tevoko met 2-1. De voorspellingen zijn dat Tevoko met 1 puntje huiswaarts keert.

De selectie bestaat uit: Joannie van Elk, Liedeke IJdens, Marieke Oostra, Ivet Former, Jet Eelman, Sharen van de Star en Connie Joling. De wedstrijd begint om 15.00 uur in sporthal De Pijp in Amsterdam.


Vier jubilarissen bij Hotel Boschrand

De seizoen van Hotel Boschrand kreeg maandag een bijzondere afsluiting. Er waren dit jaar vier jubilarissen, die in het zonnetje werden gezet.

Javi Marin Hidalgo is voor het tiende jaar achtereen 'een geweldige kracht in de keuken', Ans Boogaard vierde dit jaar haar vijftiende jubileumjaar en Angelien Barhorst is alweer twintig jaar een trouwe medewerkster van het hotel. Inge Lodewijks spande de kroon. Zij vierde haar vijfentwintigste dienstjaar bij Hotel Boschrand.

Als dank voor hun enorme inzet geniet het hele hotel samen met alle collega's en partners vandaag een lang weekend genieten.Dat is ieder jaar weer een geweldige afsluiting van het seizoen.'