Koor Duunpiepers gaat van start

Zangkoor Duunpiepers voor mensen met een longziekte is van de grond. Woensdagmiddag 12 november van 14.00 uur tot 16.00 uur zingt het koor onder leiding van Nelleke Schreur in de Buureton.

Naast zingen is het koor is er ook voor de gezelligheid en voor ademhalingsoefeningen. Deze komen ook van pas als er niet gezongen wordt. De kosten zijn €3,- per keer en een kleine bijdrage voor de koffie of thee. De middag wordt georganiseerd door rayon Noord-Holland Noord, afdeling Texel van de Astma Fonds Longpatiëntenvereniging. Wie een longziekte heeft en wil deelnemen aan het koor is welkom. Er kan contact worden opgenomen op met Irene Zegers, telefoonnummer 0222-314864, e-mailadres: i.zegers@texel.com.


KNRM

De KNRM heeft vrijdag de beurs in Amsterdam geopend. De Amsterdamse beurs en de reddingmaatschappij op Texel hebben een bijzondere band: de beurs was in 1992 sponsor van de Beursplein 5 in De Cocksdorp. In 2001 schonk de beurs een een nieuwe trailer (met de naam Euronext) aan station De Cocksdorp om de reddingboot in te vervoeren.