Broer en zus Tomas en Anne van Heerwaarden studeerden nagenoeg gelijktijdig af.
Broer en zus Tomas en Anne van Heerwaarden studeerden nagenoeg gelijktijdig af. Foto: Familie Van Heerwaarden

Broer en zus Van Heerwaarden studeren nagenoeg gelijk af

Haast alsof het een tweeling betreft zijn broer en zus Tomas (23) en Anne (22) van Heerwaarden nagenoeg tegelijkertijd afgestudeerd voor hun universitaire bachelor bestuurs- en organisatie-wetenschappen.

Tomas heeft zijn bachelor behaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waar hij zijn studie is gaan vervolgen met de master Beleid, Communicatie en Organisatie. Anne heeft haar bachelor behaald aan de USBO, Universiteit Utrecht. Ter oriëntatie op haar master neemt zij een tussenjaar. Hierin is zij, na een eerder tot wederzijdse tevredenheid stemmende stage, in dienst getreden bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in Den Haag. Hier verricht zij momenteel ondersteunende werkzaamheden bij de overdracht van overheidstaken naar gemeentes.


Goed Doen Festival

In De Verzamelpost aan de Naalrand in Den Hoorn wordt zaterdag 8 november van 13.00 tot 17.00 uur de derde editie van het GOED DOEN-festival gehouden. Het festival staat in het teken van het hergebuik van materialen, spullen en ideeën. Er is onder meer het Repair Café waar vanaf 14.00 uur oude apparaten en kleding een tweede leven gegeven wordt.