Brunchen met

Zonnebloem Texel

Zonnebloem Texel gaat zondag 14 december met de aangepaste bus naar de Blinkerd in Schoorl. Iedereen met een fysieke beperking kan zich hiervoor opgeven (de plaatsen zijn beperkt). De brunch wordt omlijst door prachtige Kerst-muziek. De kosten voor deze dag zijn 20 euro per persoon. Vanaf 8.15 uur kunt U instappen bij Kaczor, rond 18.00 uur hopen we op Texel terug te zijn. U kunt zich opgeven bij: Ria Bosken:tel:315848 en Mieke Vlaming:tel:319342 of zonnebloem@texel.com.


Intocht Sinterklaas

In de krant van dinsdag 11 november willen we een aankondiging opnemen voor de intocht van Sinterklaas. We verzoeken de organisaties informatie hiervoor uiterlijk maandagmorgen 10 november aan te leveren.


Bingo in De Schakel

De PKN gemeente houdt vanavond in De Schakel naast de kerk een bingo met mooie prijzen. Het begint om 20.00 uur.


Gebroeders Witte slaan terug

Klaverjassers Gerard en Theo Witte haalden de hoogste score in de vijfde speelronde. De verschillen in deze ronde waren klein, zodat er in het algemeen klassement niet al te veel veranderde. Bas Tromp en Frans Stark blijven eerste in het algemeen klassement.

De gebroeders Witte herstelden zich na een rampzalige competitiestart. Na weken van aanhoudende tegenslag speelden zij de frustraties van zich af en haalden de hoogste score van 6986 punten. Opvallend was de grote regelmaat waarmee die tot stand kwam. Het verschil tussen de hoogste en de laagste partij was minder dan tweehonderd punten. De Wittes blijven nog laatste in het klassement, maar haken weer aan bij de concurrentie. Bas Tromp en Frans Stark deden goede zaken in het klassement door de tweede plaats te pakken. Zij speelden twee sterke en twee minder sterke ronden en eindigden op 6557 punten. Dat was ruim voldoende om de eerste plaats vast te houden. Fenny Caspers en Peter van Heerwaarden behaalden de derde plaats met 6539 punten. Zij begonnen matig met twee spelletjes van onder de 1500, maar dankzij een sterk slotakkoord kwam het nog goed. Zij stijgen van plaats tien naar acht.