Texel '94 niet verder dan gelijkspel

Texel '94 kwam in het Westfriese Westwoud tegen Woudia niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Gedurende de eerste 30 minuten kreeg de ploeg voldoende goede kansen om de basis te leggen voor de overwinning. In het laatste kwart van de eerste helft en de eerste 20 minuten van de tweede helft hadden de eilanders het moeilijk tegen de opportunistisch spelende thuisploeg. In de 20-ste minuut was het raak toen Vlamings voorzet middels een klutsbal achter de doelman van Woudia in het doel belandde.(0-1). Drie minuten voor de thee kroop Texel '94 door het oog van de naald . Het schot van een der Woudia-spitsen scheerde over de lat. De tweede helft begon voor de Texelaars met een flinke tegenwind.De bezoekers werden teruggedrongen op eigen helft. Dit leidde reeds in de 48e minuut tot de gelijkmaker.(1-1). In het vervolg konden de gasten moeilijk weer in hun ritme komen. De emoties liepen nog even hoog op toen de grensrechter van Woudia Jeroen Vlaming bij het nemen van een corner zwaar hinderde.Ondanks het feit dat Texel '94 kostbare punten verspeelt, stijgt het team dankzij misstappen van de concurrentie naar een gedeelde vierde plaats. 9 november speelt Texel '94 de uitwedstrijd tegen V.V.W. in Wervershoof.