Zaalvoetballers in spoor koplopers

De zaalvoetballers van Texel'94 hebben vrijdag met 2-5 gewonnen tegen AORC 2 in sporthallen Zuid in Amsterdam. Ruben Duinker nam zijn team bij de hand en was met drie goals de gevierde man bij de Texelaars.

Een domper vooraf was dat Ralph Slik al in de voorbereiding al moest afhaken wegens een onwillende knie. Omdat ook Dennis Daalder langdurig uitgeschakeld is, zaten er twee wissels op de bank en die zagen Texel'94 fris en gemotiveerd beginnen. Lesley Koning legde de bal in de 13-de minuut panklaar terug op de rechter van Ruben Duinker: 0-1. Drie minuten verzilverde Duinker een vrije trap. Joren Bakker maakte niet veel later de 0-3. Na enkele minuten in de tweede helft leek het duel op slot, toen Ali Smit de bal perfect uitgooide op de diepgaande Ruben Duinker die perfect afrondde: 0-4. Via Jan Eelman werd het zelfs 5-0. In de slotfase ging Texel iets te ver achteruit en wisten de Amsterdammers in de laatste minuten nog twee keer te scoren maar de overwinning kwam geen moment in gevaar. Texel'94 heeft met dit resultaat nu twee punten achterstand op beide koplopers en speelt vrijdagavond tegen Scagha'66, de degradant uit de eerste divisie. De wedstrijd in Ons Genoegen begint om 19.20 uur.