Bloedstollend slot Maandbeker

Voorafgaand aan het jaarlijkse kampioensfeest wordt de maandbeker november gespeeld bij golfclub De Texelse. 54 deelnemers starten in een warm zonnetje aan de combinatie van zowel de grote als de kleine baan.

Bij de prijsuitreiking blijken de verschillen uiteindelijk minimaal. In alle categorieeen is het verschil tussen de top drie slechts enkele slagen en wordt de winnaar dus bepaald door het resultaat van de laatste drie holes. Categorie 3 wordt volledig opgeeist door de dames, aangevoerd door Agnes van Rijkom. Martin Land scoort wederom de overwinning in categorie 2 en de parkeerplaats gaat naar de winnaar van de 1ste categorie, Kevin van Zuilekom en Reijnier de Graaff verzamelen beide 34 punten, Kevin wint. Bij het aansluitende Kampioensfeest worden de winnaars van het afgelopen jaar nogmaals uitgebreid in het zonnetje gezet.

De volledige uitslag:

Cat 1: Kevin van Zuilekom (34), Reijnier de Graaff (34), Antoine Kersten (33). Cat 2: Martin Land (33), Herman Lauers (31), Cees Boks (30). Cat 3: Agnes van Rijkom (30), Anita Hiemstra (30), Els de Ridder (28). Longest: Leo en Maeike. Neary: Jordy en Maeike. Birdie Maeike van de Schaaf (17)