G-team verliest van Koedijk

Het G-team heeft zaterdag met 4-1 verloren van het nog ongeslagen Koedijk. Dat speelde veel in de verdediging, waardoor het G-team weinig kansen kreeg.

'In de loop van de eerste helft scoorde Koedijk de 1-0 door een snelle uitval die beheerst langs onze keeper, Peter Breuer, werd ingeschoten. Even later werd het 2-0. 'Wij waren in de eerste helft veel in balbezit', aldus Jos Bakker, 'maar onze schoten gingen over doel of werden door de stevige keeper van Koedijk tegengehouden.' In de loop van de tweede helft kwam Texel met 3-0 achter. Het werd 4-0, nadat de laatste man van Koedijk van grote afstand met een hard schot raak schoot. 'Daarna raakte spits Ricardo Blom zwaar geblesseerd aan zijn enkel, waardoor hij niet verder kon spelen.' In de slotfase maakte Twan Weijers 4-1 met een bal in de korte hoek. De scheidsrechter deelde tot teleurstelling van de spelers een gele kaart uit, wat in G-voetbal niet gebuikelijk is.'