De selectie van Turngroep Texel.
De selectie van Turngroep Texel. Foto: Madou de Haan

Turngroep Texel in het nieuw

De turnsters van TurnGroep Texel hebben nieuwe turnpakjes. Met hulp van de Goede Doelen Stichting Texel hebben alle turnsters nu hetzelfde pakje aan tijdens de wedstrijden die in november beginnen.

TurnGroep Texel is in seizoen 2013/2014 ontstaan uit een samenwerking tussen Gymvereniging Texel uit Den Burg en Gymvereniging Oudeschild. Marja Weijers van Schoonheidssalon Marja uit Den Burg heeft de T-shirts voor de derde divisie turnsters gesponsord. Marga Boon, eigenaresse van TEX belastingadvies en administratie uit Den Hoorn, heeft een bijdrage geleverd aan de turnpakjes. De Goede Doelen Stichting Texel, vertegenwoordigd door Marc Prins en Ruud Weijers, bakt al jaar en dag oliebollen met als doel sport en spel op Texel te bevorderen. Door te helpen bij de verkoop in de oliebollenkraam of bij het uitventen, kunnen alle Texelse clubs en verenigingen een aanvraag doen bij de Goede Doelen Stichting.

Op de foto: De selectie van Turngroep Texel en boven van links naar rechts Marga Boon, Marc Prins, Ruud Weijers, Marja Weijers en onder van de links naar rechts trainers Henk van den Heuvel, Nico Stoter en Anneke Hoogenbosch.