'Liedvermaak' van 80-jarige in Klif 12

In Klif 12 treedt zondag cabaretier Jacquelien de Savornin Lohman op met haar voorstelling 'Liedvermaak'. De voorstelling begint om 16.00 uur.

Jacquelien de Savornin Lohman (80) koos pas tien jaar geleden, na een carrière als advocaat, hoogleraar en politica, voor het podium. Schaamteloos en energiek houdt ze ons en vooral haar generatiegenoten een spiegel voor. Ze beweegt als een 20-jarige, leeft als een 40-jarige en zingt als een 60-jarige. Ze zet vol humor én nostalgie haar eigen leven op de planken. Zet er de pas in, het tempo van haar gedachtegang is soms moordend. Ze verliest vooral geen tijd. 'Ik wil lekker kinds zijn!', klinkt veel aantrekkelijker dan Alzheimer.


Jaap de Graaf-bokaal

Bij voldoende deelname organiseert Wad en Duin ook dit winterseizoen in manage Akanburg de mencompetitie om de Jaap-de Graaf-bokaal.

Deze bestaat uit zes indoorwedstrijden met een dressuur- en een vaardigheidsproef plus een finalewedstrijd die buiten verreden wordt. DE eerste wedstrijd wordt gehouden op zondag 23 november. Opgave is mogelijk tot de herfstvergadering die op 14 november plaatsvindt in manege Akenburg. Ook kan men deelnemen aan de officiële dressuurproeven die in combinatie met de Jaap de graaf-bokaal gehouden worden. Inlichtingen en opgave: Johanna v.d Zwaag T: 313551 of mail"ansdegraaf@texel.com