Verlies G-team tegen Dindua Enkhuizen

Het G-team verloor zaterdag met 2-6 van Dindua G1. Jos Bakker doet verslag.

'We speelden negen tegen. Wij hadden één wisselspeler en Dindua twee. Wij begonnen niet zo goed. We kregen twee hoge ballen en onze laatste man, Jeffrey Stendert, beoordeelde de bal verkeerd. We kregen zo twee doelpunten kort achter elkaar in ons doel, dus 0-2. Het veld was nog nat en soms gleden we weg. We kwamen met 0-3 achter door een schot van Jos Bakker die tegen een speler van Dindua schoot en zo de bal in ons doel kwam en onze keeper, Peter Breuer, was kansloos. We kwamen tot 1-3 terug door een doelpunt van onze speler Kees van der Vis die de bal hard en laag in de linkerhoek schoot. In de eerste helft hadden we nog meer kansen, waaronder Robin Beekman , die een paar keer te zacht op doel schoot, Jeffrey Stendert schoot meerdere keren tegen de keeper op en Paul Bakker schoot een keer bij een voorzet zo de bal tegen de kruising van de lat. Ruststand 1-3. Na rust kwamen we met 1-4 achter door hun laatste man die een hard en laag schot in ons doel schoot. Jeffrey Stendert ging richting doel van Dinuda. De bal bleef liggen en Paul Bakker schoot de bal in hun lege doel. Dat was 2-4. In de slotfase maakte Dindua twee doelpunten die simpel en hard in doel gingen.