Ed de Vries van SV Oosterend omringd door tegenstanders.
Ed de Vries van SV Oosterend omringd door tegenstanders. Foto: Willem Sangers

Ruime zege voor SV Oosterend

SV Oosterend heeft sinds dit seizoen voor het eerst geen standaard eerste elftal meer, toch heeft het dorp het voetbal nog hoog in het vaandel staan. Zaterdag behaalden ze in eigen huis tegen Berdos een ruime 5-2 zege.

Fotograaf Willem Sangers zag vanaf de zijlijn toe de club hard op weg is zo snel mogelijk een eerste elftal te kunnen presenteren. 'Wat ten goede komt aan het voetbal in het dorp. Aan de sfeer zal het niet liggen die is nog steeds super al moesten ze dit jaar wel een treetje lager maar dat is aan het voetbal niet te zien. Maar het komt goed, werd mij verteld.'



Opvoedcursus

Twister Coaching geeft woensdag 22 oktober om 19.30 uur op Vloedlijn 4 in Den Burg de workshop 'Ik tel tot 10…..positief gezien' met tips voor lastige opvoedmomenten. 'Ik tel tot 10...', hoe vaak gebruiken ouders deze uitroep negatief richting de kinderen. Kan het anders? Erica Keijser geeft inzicht en mogelijkheden om dit creatief en positief helpend in te zetten. Deelname is gratis. Opgeven kan via www.twister-coaching.nl of 06-23659934.