G-team boekt winst in Heerhugowaard

Het G-team heeft zaterdag tegen WMC G3 in Heerhugowaard goede zaken gedaan. Uit werd de tegenstander met 2-6 verslagen.

Jos Bakker: 'Dit team was onbekend en er waren een paar spelers die voorheen bij WMC G2 speelden en nu hadden ze een paar spelers die voorheen in de jeugd speelden. We kwamen met 1-0 achter door hun spits, de nummer 7 en daarna maakte onze spits Ricardo Blom de 1-1, hij punterde de bal in hun doel. Daarna kwamen we met 2-1 achter door verkeerd uittrappen door onze keeper en hun spits maakte een doelpunt. In de eerste helft had Texel'94 geen kans en WMC was de eerste helft veel beter. Ruststand 2-1. In de tweede helft waren we veel beter en kwamen door onze spits Ricardo Blom door een hard schot in de linkerhoek op 2-2. Daarna maakte Ricardo Blom wederom een doelpunt door een medespeler die op hem paste en hij maakte de 2-3. Hierna kwam een bal op de achterlijn en Twan Weijers trok de bal voor en Ricardo Blom maakte de 2-4. Daarna scoorde Twan Weijers met een afstandsschot de 2-5, hij schoot via een boogbal zo over de keeper. Daarna maakte Ricardo Blom ook nog de 2-6, hij kwam op snelheid op de keeper af en scoorde beheerst.' 18 oktober begint om 11.30 uur de wedstrijd tegen Dindua.