Scholierenveldloop

Sportservice Texel houdt woensdag 8 oktober in samenwerking met de Atletiekvereniging Texel voor de twaalfde keer de Scholierenveldloop. Vorig jaar hebben ongeveer 230 kinderen meegedaan met de scholierenveldloop, dit jaar wordt gehoopt op hetzelfde of meer deelnemers.

De afstand van de scholierenveldloop is 1000 meter. Deze scholierenveldloop vindt plaats op en rond de kunststof atletiekbaan van de AVT op sportpark Zuid in Den Burg. De scholierenveldloop is voor kinderen vanaf groep drie van de basisschool tot en met de OSG. Er wordt (onder voorbehoud) in acht categorieën gestart.

Programma: 15.15 uur: Meisjes t/m 8 jaar; 15.25 uur: Jongens t/m 8 jaar; 15.35 uur: Meisjes en jongens 9 jaar; 15.45 uur: Meisjes en jongens 10 jaar; 15.55 uur: Meisjes en Jongens 11 jaar en ouder (Basisschool); 16.05 uur: Meiden/Jongens OSG.

Voor alle deelnemers is er een herinnering, daarnaast zijn er voor de eerste drie die over de finish komen een prijs. Deelnemers kunnen zich opgeven met de opgavebriefjes die op school zijn uitgereikt.